Fest & Overnatning

A

Fest & Overnatning

Vi tilbyder leje af lokaler til fester, møder, udstillinger og konferencer med overnatning. Man kan leje hele stedet eller dele som beskrevet nedenfor. I alt er der plads til op mod 70 gæster i festlokalerne og overnatning i 22 dobbeltværelser i både hovedgården og forpagterboligen.

Hovedbygningen

Hovedbygningen er fra 1741 og er elegant og smagfuldt indrettet med plads til ca. 70 gæster og med 22 dobbeltværelser. Den omfatter følgende værelser:

 • Riddersalen med plads til op mod 70 personer. Herfra er der adgang til fine toiletter og garderobe.
 • Spisestuen med Hepplewhite møbler og med plads til op mod 14 personer.
 • Pejsestuen med gamle møbler.
 • Biblioteket med bøger fra gulv til loft. Herfra er der adgang til terrasse samt en stor, gammel park med bl.a. to hvide broer over Hostrup Bæk.
 • Musikværelset med plads til op mod 30 personer ved runde borde eller i hesteskoform.
 • Herregårdskøkkenetopvaskerum og grovkøkken. I køkkenet er der plads til op mod 16 personer omkring det store herregårdsbord.
 • 10 soveværelser (på 1. sal), som hvert har eget badeværelse med bruseniche. Der er fra værelserne udsigt til Limfjorden, Lem Vig, marker og skove, alt efter valg af værelse. Hvert værelse er opkaldt efter en kendt Limfjordsforfatter.
 • Bedstemors værelse“, som er et stort, romantisk soveværelse med antikke møbler i stueplan og med adgang til eget badeværelse med bruseniche. I tilknytning til “bedstemors værelse” er der adgang til et køjerum med to køjesenge.

Marius' hus

Marius' hus indeholder to soveværelser, som hver ligger tæt på hovedbygningen, men væk fra festlokalerne, og som hver har eget badeværelse med bruseniche. Hvert værelse er opkaldt efter en Limfjordsdigter.

Forpagterboligen

På den modsatte side af Hostrupvej, lige overfor hovedbygningen, ligger den renoverede forpagterbolig. I forpagterboligen er der i alt 8 dobbeltværelser, som enten kan lejes enkeltvis eller samlet.

Forpagterboligen består af følgende tre lejligheder:

 • Den øverste lejlighed er en 2-værelses lejlighed, som har stort køkken-alrum/stue, der har uhindret udsigt til Venø Bugt og adgang til flot, lækker terrasse. I køkkenet er der: komfur, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine, porcelæn og bestik samt køkkenudstyr og -redskaber. Stuen er møbleret med spisebord til 12 personer samt siddearangement med komfortable stole, sofabord, tv og lækker dobbelt-sovesofa. Ved siden af stuen er der to dobbeltværelser også med udsigt til Limfjorden. Derudover er der entré, gang og badeværelse med brusebad.
 • Den nederste lejlighed er en 4-værelses lejlighed, der har indgang i stueplan fra Hostrupvej. Der er køkken med spiseplads samt komfur, ovn, kaffemaskine og køkkenredskaber. Derudover er der tre store dobbeltværelser, et lille dobbeltværelse ud mod Hostrupvej og badeværelse med brusebad samt entré.
 • Den 1-værelses lejlighed har også adgang fra Hostrupvej og har et stort møbleret værelse med sovesofa, særskilt tekøkken med komfur, kaffemaskine og køkkenredskaber samt badeværelse med bruseniche.

Hvert værelse er opkaldt efter en Limfjordskunstner.

Forpagterboligen har en dejlig have, hvor der er flagstang med mulighed for hejsning af det flag, som følger med i lejen. Fra forpagterboligen er der adgang til stranden, som ligger ca. 400 m væk.

Forpagterboligen udlejes helt eller delvist til ferie, weekendophold, jagtophold samt i forbindelse med fester og konferencer i hovedbygningen.